My Dear
Wedding & events
Napló
Wedding & Events 

Helleborus
2017. 02. 10. 

"Néha olyan vagyok
Mint egy szépen becsomagolt titok
S te csodálhatsz
Egy üvegfalon át

Ha akarsz"

Kübeki Katalin

​"A fotózás számomra olyan élmény volt, melyről a kislánykori énem legfeljebb csak álmodozni tudott volna. A varázslatos virágok mind a kezemben, mind a hajamban, a finom anyagú ruha rajtam, az egész tündérmeseként valósult meg. A szégyenlősségem pedig szinte elszállt, hála a csodálatos csapatnak, akikkel együtt dolgozhattam. Szeretném, ha egy ilyen hangulatú napot minden nő és lány átélne legalább egyszer. Érezzék magukat ilyan mesebelien az esküvőjükön-de kívánom, hogy minden egyes napon-, ahogyan én éreztem magam a bőrömben a fotózáson."                       Dorka


"Amilyen meglepő és spontán mód jött a felkérés, annyira profin, gördülékenyen és összeszokottan dolgozott együtt a csapat. Első pillanattól egyértelmű volt, hogy közvetlen, kedves, tehetséges emberekkel sodort össze a sors, minek köszönhetően egy csapásra elmúlt a kamera keltette lámpaláz. Akárhogy is, de az a természetesség ami meghatározta a délutánt nagyon kellemes élmény volt."                    Dani        

Virág dekor, koncepció: Vasas Frida, Frida Virágműhelye 
Fotó, koncepció:  Just Stay Natural    
Szervezés, saját helyszín: Szabó Luca, My Dear
Modellek: Bognár Dorka és Cseh Dániel 
Ruha: Bálint Sára, Balint Sara Bridalwear   
Haj:  Kornel Hairbert   
Smink:  Szlamizita 
Gyűrű:  Bézi 


Varázslatos barátocskám 
​2016. 11. 26.

Koncepció, szervezés: Szabó Luca, My Dear
Fotó:  Bártfai Fotó
Dekor: DIY, My Dear
Meghívó, grafika: Sztolyka Ildikó 
Torta, sütik: Szabó Luca, Illatműhely ​
Torta dekor:  Tarkabarka Sütöde  ​   


Dia és Jocó
​2017.02.24. 

Diát kislánykorunk óta ismerem, a szüleink tizenéves  barátsága jóvoltából. Ez a barátság az egyik inspiráció, ami hozzásegített engem az esküvők csodálatos, izgalmas világához. Az évtizedek alatt is összetartó, minden vagány buliban és telelésben, nyaralásban, az élet minden helyzetében egymásra számítani tudó barátok egyre bővülő kis közössége. 

Az első perctől tudtam, mikor kiderült számomra  Dia és Jocó házassági szándéka, hogy egy igazán eseménydús és nem mindennapi esküvő elé tekinthet a baráti csapat, hiszen a fiatalok és az őket minden elképzelésükben támogató család,barátok és az esküvő összes közreműködője hozzásegített ehhez a csodálatos élményhez. Ahhoz, hogy ez a nap ne csak egy legyen a sok esküvői hangulatban telt nap közül, hanem a szülők lazasága, Diáék fergeteges esküvői party iránti lelkesedése és a helyszín ( Hangár Bistro ) munkatársainak határtalan együttműködése egy igazán boldog, fesztelen és maradandó élményt, egy szép és vidám emléket alkotott meg minden jelenlévő életében. 
Így hát örömmel és csupa izgalommal vágtunk bele a részletek megtervezésébe, ami igazán Dia és Jocó érdeme, hiszen a szervezésnek én tulajdonképpen csak a végébe csöppentem bele, az esküvői szolgltatókat ők választották ki, és az esküvő menetrendjét illetően is elég határozott elképzeléseik voltak. Hálás vagyok nekik, hogy egy ilyen összhangban és természetesen gondolkodó párral dolgozhattam együtt az esküvőt megelőző hetekben és a nagy nap folyamán, szerencsés voltam a gördülékeny és profi együttműködést illetően is!

Külön kiemelném, mennyire fontos volt a vőlegény aktív jelenléte és közreműködése mind az aznapi események, mind az előkészületek és a szervezés részleteinek kibontakoztatása alatt, hiszen így nem maradt magára a menyasszony minden apróság megtervezésében és lett igazán személyre szabott esküvő, róluk szóló emlék az aznapból. 

Köszönöm Nektek, Dia és Jocó, hogy része lehettem ennek a csodának, és kívánok nektek még egyszer olyan boldog és fesztelen közös életet, mint amilyen az esküvőtök volt, annyi segítséget és támogató barátot hozzá, mint ahányan körülöttetek voltunk a nagy napon és az azt megelőző napjaitokban, éveitekben és annyi kitartást és szeretetet, mint amivel eddig is működtettétek ezt a kapcsolatot! 

Az utolsó téli hónapban, a hármashatárhegyi erdők ölelésében tartott esküvő a télies, erdei elemekkel és a megannyi vidám ötlettel tarkított programmal méltó kezdete volt a 2017-es esküvői szezonnak!  


Helyszín: Hangár Bistro
Fotó: Czap Zoltán, Lifeography
DJ: Novák Zoltán, DJ Novák
Esküvővezető: Szabó Luca, My Dear
Torta: Szabó Luca, Illatműhely  
​Ruha: Váradi Alíz
Haj: Herbert Kornél
Dekor: DIY


.... hogy a világ lássa kincsemet

2017.04.02. 

"…Mi az a kapocs, ami összeköt bennünket feleségemmel immár 47 esztendeje? 

A szeretet. 

Az életemben tapasztalt események alapján úgy gondolom, hogy az emberi létnek igazán akkor van értelme, hogyha össze van kapcsolva a forrással, az élet és minden eredendő jó szerzőjével, a szemnek láthatatlan misztériummal: Istennel. 
„Mert a szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély, nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli. Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. S a szeretet nem szűnik meg soha. A profétálás véget ér, a nyelvek elhallgatnak, a tudomány elenyészik, de a szeretet megmarad. Mint hogy megmarad a hit, a remény, a szeretet. Ez a három, de közülük legnagyobb a szeretet.” 

Azt hiszem Szent Pál apostol, több mint 2000 évvel ezelőtti megfogalmazását a szeretetről, eddig nem sikerült túlszárnyalnia senkinek. Az ő megfogalmazása teljes, igaz és példamutató értékű. Mi emberek áldásosan megtapasztalhattuk már milyen az, amikor ez a mindent átható erő jelen van életünkben: reménykedünk, szárnyalunk, hiszünk; irgalmasak és tettre készek vagyunk. Ezen érzéstől vezérelve, arra buzdítjuk a fiatal generációt, hogy mindennapi kapcsolataikban mindig a szeretet szerepeljen az első helyen és mindig a szereteté legyen az utolsó szó. 
Egy kulcs ez. A boldog, elégedett élet kulcsa. 
Hálás szívvel köszönjük, hogy ránk esett a választás a fotósorozat elkészítésekor. Reméljük gondolatainkkal másokat is arra inspirálunk, hogy elmélkedjenek a leírtakon és megpróbálják életüket ezen eszme jegyében leélni. Ti mind tudjátok, hogy mekkora kincs a szeretet. Óvni, félteni, babusgatni kell ezt a legdrágább, legmakulátlanabb, legfényesebb értéket.

...elmélkedésem végére pedig elmondhatom, hogy ezzel a számunkra is oly meghitt fotózással végső soron az is célunk volt, hogy a világ is lássa kincsünket."

Pancza István

Koncepció, szervezés: Szabó Luca, My Dear
Fotó,koncepció:  Just Stay Natural
Dekor:  MoDa Events      
Virág: Vasas Frida, Frida Virágműhelye
Film: IVY Wedding Films
Kalligráfia: Buzogány Dezső
​Smink: Vass Rita  
​Sütemények: Szabó Luca, Illatműhely
​Ruha: MANGO 


Zsófi és Zoli
​2017.07.21.
 

Zsófit körülbelül fél évvel az esküvőjük előtt ismertem meg, éppen menyasszonyi ruhájának keresése közben érkezett a hívás a testvérétől.
Nyugodt szívvel állíthatom, hogy ennek a határozott, mindig vidám és mosolygós menyasszonynak konkrét elképzelései voltak az esküvő egyes részleteit illetően, így leginkább a koordinációban, a szolgáltatók kiválasztásában és a pontos menetrend megalkotásában tudtam közreműködni a végleges dátumot, a július végi napot megelőzően. Néhány helyszíni szemlét követően választásuk a Petneházy Huszárcsárdára, egy budapesti, ám mégis vidéki hangulatot, meghitt nyugodtságot árasztó, és nem utolsó sorban lovas helyszínre esett. Nem is lehetett volna személyre szabottabb, hozzájuk jobban illő helyet találni életük első közös, meghatározó pillanatainak megélésére: Zsófiék álma, hogy saját tanyát működtessenek, lovakkal, malacokkal és persze egy csacsival- Zoli örömére, persze! :) Figyelembe véve, hogy a vőlegényt bokros teendői és a mindig jelenlévő szükséges rossz (jelen esetben a munka) jobban elhatárolták a szervezés részleteinek apró örömeitől, mint azt Zsófi szerette volna, azt hiszem, egy csacsi a minimum kárpótlás! ;)

Egy fülig szerelmes vőlegény, egy határozott, vidám, fiatal menyasszony, egy tökéletesen boldog nap- ilyen volt Zsófiék esküvője, amit, ha fogalmazhatok így, mi, esküvői szolgáltatók is "megemlegetünk" még jó hosszú ideig, hiszen annyi felejthetetlen, nem mindennapi dolgot igyekeztünk megvalósítani a pár elképzelései alapján.
Amíg a friss házasok kreatív fotózáson voltak, a násznép szórakoztatására, a hangulat szinten tartására Robinnal, Zoliék ceremóniamesterével mini bajnokságot rendeztünk. Több sportágban is nevezhettek a szórakozni vágyó vendégek, hogy csapatban és egyénileg is megküzdhessenek egy értékes főnyereményért, amit Zsófiék - persze Robin jóváhagyására- ajánlottak fel kárpótlásul a várakozásért. Eredményhirdetéskor a pillanat, amikor átélhettük egy kis srác ragyogó örömét: megfizethetetlen! :)

Azt hiszem, a kánikula ellenére is friss hangulatot árasztó, tündöklő képek többet elárulnak erről a napról! Nézegessétek őket legalább olyan jókedvvel, ahogyan Zsófi és Zoli vendégei élték át a pár közös életének legelső és legjelentősebb napját! ;)

Helyszín: Petneházy Huszárcsárda ​
Esküvőszervezés: Szabó Luca, My Dear 
Fotó: Csomor Attila, Életed Képe 
DJ: Pugner Péter,  Pete Logan 
Cinematográfia: Marosi László, Organik Cineworks ​
Ceremóniamester: Ruska Robin
Menyasszony ruhája: Váradi Alíz
Dekor: Viskyné Rafás Kinga, Coctail Dekor 
Anyakönyvvezető: Gombkötő Bettína ​