My Dear
Wedding & events
Be​mutatkozás
Lorem ipsum

Ahogyan cukrászként  a minőségi alapanyagokat,  a valódi ízeket és színeket, úgy esküvőszervezőként és magánemberként is a természetességet képviselem.
Hol máshol érezhetné magát felszabadultabban és nagyobb biztonságban egy szerelmespár, mint a természetben? 
Meggyőződésem, hogy nemcsak egy délutáni piknik, egy hétvégi kirándulás vagy a szabadság ideje tölthető ilyen körülmények között, hanem egy esküvő, vagy akár az eljegyzés is történhet legtermészetesebb közegünkben, a szabadban!


Ez a vállalkozás az évek folytán elém kerülő apró jelekből formálódott, melyek folyamatosan arra biztattak, hogy merjek belevágni abba, amit igazán fontosnak tartok az életben, amiben valóban kiteljesedhetek szakmailag és érzelmileg egyaránt. Határtalan lelkesedéssel tölt el, amikor a hozzám érkező párokkal elkezdjük megismerni egymást, és kialakul köztünk a kölcsönös bizalom. Hiszen az én munkám elengedhetetlen feltétele, hogy bizalmatokba fogadjatok, másképp nem tudnánk közösen létrehozni álmaitok nagy napját. 
Elsődleges célom, hogy egyedi, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsak a hazai célközönségnek, profi szakmai szolgáltatókkal együttműködve. Gyermekkori álmom, hogy természetközeli, mindenféle mesterkéltség nélküli, naturális hangulatú esküvők szervezésével foglalkozhassak és mindennél fontosabb, hogy életetek legszebb napját felejthetetlen hangulatúvá tegyem azáltal, hogy a szervezés „terhét” a vállatokról levéve gördülékenyen zajló esküvőt szervezzek a háttérből.